2013. július 12., péntek

Natália és Tamás A NAGY NAP

Natália és Tamás esküvőjére voltam hivatalos Jászberénybe. Régi jó ismerősöm a Tamás, így a fotózáskor nem volt gond a feloldódással. Natália nagyon szép volt, Tamás meg folyton dumált, lökte a poénokat, így nagyon jó hangulatban telt az idő. A fotózást a felújított Zagyva parti sétányon valamint egy pipacsos búzatáblában ejtettük meg. A képek és a bejegyzés végén lévő videó meséljen inkább.

Youtube-s digiráma:


8 megjegyzés:

 1. Remek esküvői felvételek, a képek többsége nagyon tetszik! Az ifjú pár bizonyára elégedett volt a tevékenységeddel :)

  (ha kivennéd a szóellenőrzést, nagyon megkönnyítenéd a komment írást)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, igen tetszett nekik. Segítesz, hogy azt hol kell beállítani? Már régebben is kerestem, de nem találom.

   Törlés
  2. A blogodon kezdőoldalán jobbra felül kattints a "Tervezés" feliratra, majd balra a "Beállítások"-ra, utána a "Bejegyzések és megjegyzések"re, és a "Szóellenőrzés megjelenítésénél" válaszd a NEM-et.
   Utána el kell menteni a változtatást a nagy narancssárga "Beállítások mentése" gombbal.
   Ha közzététel előtt előbb ellenőrizni szeretnéd a kommenteket, akkor a "Megjegyzésmoderálás"-nál válaszd a Mindig-et, de szerintem ez felesleges, nálam a Soha van beállítva, emailt úgyis kapol ha valaki megjegyzés ír.
   Ennyi :)

   Törlés
 2. Szép munka, sok jó ötlettel.
  v.gyula

  VálaszTörlés
 3. Ha esetleg valaki újra megnézi a sorozatot a képek frissültek, mivel a blogba a képek nagyon szaturáltan kerültek valalmi miatt fel, most már színhűek a képek.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon eredeti látás mód, gyönyörű képek.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon eredeti látás mód, gyönyörű képek.

  VálaszTörlés