2011. augusztus 13., szombat

Hajnali napfény


15 megjegyzés:

  1. Wow, ez nagyon szép fotó, igazi díjnyertes!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem ezt a stílust!Remek fények!

    VálaszTörlés
  3. Ha jól látom van itt vakufény is...:), nagyon szép!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm fiúk :) Nincs vakufény, nem vittem magammal vakut. Viszont volt rajta egy átmenetes graduális szűrő

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek a tónusok, én is nagyon szeretem az átmenetes szűrőket! Az ellenfényben szépen csillannak meg a fűszálak apró "kalászai". Grat!
    ui. Én sajna még mindig szenvedek a blog frissítéssel. Most látom, hogy a péntek éjjel feltöltött új posztom Szanticskáról csak most jelent meg a társak bloglistáján - pl. Nálad is. Keresem a probléma kulcsát, de egyenlőre nem találom. Pedig már találtam 2009-es bejegyzést is a neten ezzel a probléma leírással, de megoldást még sajna nem :( Üdv

    VálaszTörlés
  6. Nem tudom Miklós mi lehet a blogoddal a baj, a héten azt gondoltam, hogy egyedi egyszeri hiba lehet, keresek én is a neten megoldást.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm. Tegnap este már több száz ilyen leírással foglalkozó topicot találtam a blogger help desk oldalon egészen 2009-ig visszamenően.
    Azt írták tudnak a dologról, de keresik megoldást (eddig egyet sem találtam) Amit ötletként javasoltak azt kipróbáltam de nem látok javulást. Volt olyan akinek már 3 hónapja nem frissül. Nekem eddig mindkétszer egy nap után frissült de fogalmam sincs, hogy mitől :(

    VálaszTörlés
  8. Megérte korán kelni mert nagyon szép lett...

    VálaszTörlés
  9. Szép ellenfényes kép lett. Nehéz feladat, de jól oldottad meg. A szűrő használata remek megoldás volt.

    VálaszTörlés
  10. Erzsébet, Jocó, Atti köszönöm a véleményeteket. Az a jó ebben a képben, hogy nincs rajta semmi utómunka, csak raw konverterben igazítottam egy keveset.

    VálaszTörlés