2011. április 29., péntek

Tavaszi zsongás fotópályázat

Pályázat célja: a természet újraéledésének, illetve a tavasz fényeinek, színeinek bemutatása. Várunk minden olyan fotót, ami ennek megfelel.


Pályázati feltételek:
- A pályázónak érvényes regisztrációval kell rendelkeznie a www.fotobaratkft.hu weboldalon.
- Minden pályázó maximum 3 saját készítésű digitális, vagy digitalizált    fotóval indulhat.
- a beküldött képek JPG kiterjesztésű, keret nélküli, legalább 800X600 pixel felbontású, legfeljebb 1 MB-os fájl mérettel rendelkezhetnek.
- Nevezési díj befizetése
- Pályázatunk nyitott, nemtől, kortól, lakóhelytől függetlenül mindenki részére, részt vehetnek amatőr és profi fotósok is egyaránt.
- A beküldött képeket az alapvető képjavításokon kívül  nem lehet manipulálni. A képvágás max. 10%-a engedélyezett. A kép egyes részleteinek módosítása nem megengedett.
- A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat.
E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni. Minden díjazott alkotás esetében, az eredményhirdetést követően a Fotóbarát Közhasznú Nonprofit Kft. bekéri az adott kép nagy felbontású, magas minőségű, eredeti változatát
- Kép készítésének ideje 2010. évnél nem lehet régebbi.           
- A Fotóbarát Közhasznú Nonprofit Kft. alapító tagjai és családtagjaik a pályázatra nem küldhetnek be fotót, nem szavazhatnak és nem lehetnek tagjai a zsűrinek.

További részletek a  www.fotobaratkft.hu weboldalon

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése