2011. augusztus 19., péntek

Nikolett&Nicolas&Nicola-Ivan

Nagyon kedves pár Nikolett és Nicolas kért meg, hogy készítsek az esküvőjükről és a kisfiuk Nicola-Ivan  keresztelőjéről. Az erős szél, a déli napsütés és a nyelvi nehézségek valamint az idő rövidsége ellenére is jó hangulatban telt el a fotózás A szertartás előtti fotókat  Városliget és a Vajdahunyad vár környékén készítettük. Az esküvői szertartás és a keresztelő magyar és spanyol nyelven a Szent István Bazilikában volt. Nicola-Ivan kicsit nehezen viselte először a szülei hiányát utána pedig a keresztelést.
Íme egy kis videó és pár kép arról a napról amikor Nikolett és Nicolas úgy döntöttek, hogy Isten előtt is összekötik az életüket és kisfiukat is megkereszteltetik.


lejátszásnál válaszd a 720p HD felbontást10 megjegyzés:

 1. Nagyon szép sorozat, már vagy kétszer végignéztem.
  A pap szigorú tekintetét remekül elkaptad.:-)

  VálaszTörlés
 2. Remek képek, bizonyára az ifjú pár nagyon örült neki!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép képek! Tetszik amint a fényeket kezelted. Gratulálok!

  VálaszTörlés
 4. Szia, én is szerettem a képeket, és inspirálnak folytatni a tanulást a fotózás, és halad előre ezen a világon, soha nem ér véget, azt javasoljuk, hogy kövesse, hogy továbbra is lát az új bejegyzéseket. ahogy arra hívlak benneteket, hogy látogassa meg az enyémet.

  A köszöntés

  http://www.raul-sp.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 5. Remek sorozat lett Gábor. Én már előre tudtam, hogy itt fogsz fotózni :) "A kapu őrzője"
  A Bazilika belsőjéről készített képek HDR-ek vagy egyéb utómunka? Tetszik az oszlopok, ívek színdinamikája.

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm mindenkinek :)
  Miklós: jól eltaláltad, felderíteni voltam előtte. A bazilikás kép nem HDR egyszerűen feldolgoztam raw-ban, levettem a kontrasztot amit LR-ben visszadtam és 1 FÉ-t emeltem még rajta.

  VálaszTörlés